woensdag 17 december 2008

OCEANIË

Naar Brussel geweest vandaag om de Oceanië tentoonstelling te zien. Dat zijn 3 van de punten op 20 voor het antropologie examen!

Antropologie ligt mij niet, helemaal niet en de tentoonstelling was nogal moeilijk (lees: ongeloofelijk veel gelezen/gezien maar geen fluit ervan onthouden). Polynesië, Melanesië, Micronesië, Nieuw Ierland enz... Geen flauw idee wat er allemaal gebeurd is ginder maar daar ging het over.

Ook een link met de paas-eilanden ergens maar ik moest constant "paasei-landen" denken dus dat tekstje ben ik ook alweer kwijt.

NMBS heeft zich weer laten gelden deze keer, wrs een uur en half teveel op de trein gezeten...

Drie keer helemaal verkeerd gelopen in Brussel zelf, terwijl et zo fris was: gezellig!

Alles tesamen: ik heb de punten verdiend!!!

_MG_0756_1

_MG_0699_1

_MG_0735_1

_MG_0689_1

_MG_0696_1

_MG_0711_1

2 opmerkingen:

 1. Dag kouwelijke fotograaf,
  ik dacht van je vandaag misschien als Fast 'n' Furious Photographer in Gent te ontmoeten, ik keek de hele dag uit naar een wandelende pet met een bril en fototoestel onder...:)
  Maar nee dus, jij zat in Brussel.
  Je even de les lezen, dus...:))
  Zo'n tentoonstelling is niet moeilijk! Vergeet al die tekstjes, je hoeft ze zelfs niet eens te lezen...Doe ik ook bijna nooit...
  een mens wordt moe alleen al van al die moeilijke gespecialiseerde termen..(Zoals ik ook persoonlijk mensen ken die moe worden van woorden als server, browser, blog, bluetooth,ram-geheugen en GByte...:))
  Gewoon je ogen openen en genieten van alle prachtige dingen die je ziet!! En geef toe (dat doe je toch zeker wel..?), er zijn wat prachtige spullen gemaakt in al die verre landen en oude tijden!!
  Nog een aanrader voor je antropologie-examen: de expo De glimlach van de Boeddha, ook in Brussel...Gewoon prachtig en helemaal niet moeiiiilijjjjk....))
  En hop, nu weer verder blokken in je antropologiecursus...(Pfff, punten krijgen door een expo te bezoeken...Zo gemakkelijk ging dat niet in onze tijd...toen was alles pas moeeeiilijjk...) Anthropology rules the world...voor zoverre het Plato niet is natuurlijk....:)
  Hartelijke groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plato was zijn vijzen gewoon kwijt. Blokken idd hoe ging dat weer :)

  BeantwoordenVerwijderen