donderdag 29 januari 2009

JUDGE JURY

Wel dat was stom. Ik mocht niet babbelen tijdens mijn presentatie, toen ik iets zei hadden ze veel liever dat ik zweeg. Ik had het gevoel dat de helft die daar zat niet eens zin had om mijn foto’s te bekijken.

Toen kwam de vraag of dit de richting was die ik wou volgen (standaard vraag, zelfs zo gesteld dat ik de oeverloze verveling eraan kon horen). Ik nam dan de moeite om een wat gefundeerd antwoord te geven maar voor er drie woorden uit mijn mond kwamen was het al van: daar kun je op antwoorden met JA of NEE.

Ik dan, waarom denk je dat ik hier zit…

Nja in het geheel hebben ze 3 dingen gezegd over mijn foto’s maar ik dacht zo, doe ik hier mijn best voor??

Ik vond dat geen jury. Ik moest daar niet aanwezig zijn vond ik, gingen ze  er nog veel sneller door kunnen vliegen. Een jury is heen en weer voor mij, ik vertel en toon, de jury luistert en kijkt. Daarna mogen ze zeggen wat ze willen. Maar bij het minste dat ik wil vertellen zeggen dat ik moet zwijgen en daarna commentaar geven dat is geen jury dat is TV kijken.

En achteraf wel 4 keer herhalen dat ik naar buiten moest, geen tijd bijna om mijn prints mooi samen te rapen. Propertjes.

Verder denk ik er niet over na, ik doe het toch niet voor hen.

3 opmerkingen:

 1. Leuke blog ... leuke template. Zelf aangepast ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jop :) Leve de flexibiliteit van blogger!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wordpress vraagt centjes om html en css aan te passen ...
  Keuze is snel gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen