zondag 1 maart 2009

PRESS A BUTTON, GET A DOZEN

Geen videocamera wel één spiegelreflex fototoestel, één rekenmachine, één statief, twee dagen en een DIY look. Lemons clip is ongeveer wat het zal blijven.

Je kan hem bekijken via de onderstaande link. Ik zet hem niet op mijn blog omdat Vimeo geen zin heeft om hun “HD” kwaliteit overal rond te zetten… Als je dus op de link klikt kijk dan eens als er in de rechter bovenhoek van het filmpje een knopje staat met “HD is ON” als het op “HD is OFF” staat moet je er gewoon eens op klikken. Als je dat niet doet heb je een of ander groezelig gedoe met bewegende pixels.

Lemon – Heart Shaped Lie

(Vimeo heeft zo zijn eigen gedoe in het omgaan met framerates, door compressie, uploaden, hercompressie door Vimeo kloppen de cuts en framerates niet 100% en heb je soms het gevoel dat beelden net een fractie te laat of te vroeg komen. I blame Vimeo!)

3 opmerkingen:

  1. schoon! vooral die vertraagde voetstappen werken zeer goed in verhouding tot het voorbij rijdend verkeer etc. die still op de gitarist werkt ook goed, had qua effect misschien nog wel eens mogen in de clip zitten, verder mis ik wel af en toe een vloeiende beweging maar dat is het gevolg van de keuze vor de gebruikte techniek hé! Hopelijk krijgen ze er wat mee los zodat het voor jou niet enkel de moeite was om het te maken, maar ook om wat andere leuke opdrachten binnen te krijgen!

    Grtz

    BeantwoordenVerwijderen