donderdag 5 maart 2009

BLAME IT ON THE BOOGIE

    

    

8 opmerkingen:

 1. siska gaat sneller dan de rest, of zijn dat gedachten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joran heeft gelijk...en ik vind et net iets meer hebben als het beetje sneller gaat zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Siska gaat idd wat sneller, maar mijn internet hier is zo wispelturig dat ik de juiste versie niet online krijg... ik vind de trage versies leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst was ik absoluut geen fan van u idee om bewegende portretten te maken. Het eerste filmpje dat we hier te zien kregen op u blog vond ik eveneens niet interessant. Tot nu. Het is goed om mensen die niet achter je idee staan, tijdens het proces of resultaat te overtuigen dat dit wél goed is. Dat heb je bij mij gedaan. Het is boeiend om 4 mensen tegelijk te bekijken, en de verschillen te zien hoe zij omgaan met het gefotografeerd worden. Wat gebeurd daar buiten beeld, waarnaar kijken en lachen ze allen? wie zit bij hen? Bij de jongen rechts onder bijvoorbeeld duurt het heel lang eer hij een eerste keer in de les kijkt, er wordt een spanning opgebouwd, dat is interessant. Net wanneer je denkt dat hij geen oogcontact zal zoeken doet hij dat uiteindelijk wel, en verschijnt er ook meerdere malen een lach op zijn gezicht. Het is leuk om dan de vergelijking te zien met het eerste meisje dat bijna voortdurend lacht. Ik denk dat, bij meer personen, en vooral de verscheidenheid ervan,(en het eventueel weglaten van enkele foto's in de filmpjes) dit een sterk werk kan worden. En het wel weer portretten worden. Ik ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het maakt me blij dat mijn bedoeling toch op een of andere manier werkt! Dankjewel. Ik sta zelf te kijken van hoe duidelijk iemand wordt met een paar foto's. Moesten het vloeiende beelden zijn zou het veel minder werken denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij 'de jongen rechts onderaan' duurt het niet zó lang vooraleer er oogcontact komt: volgens mij is het allereerste beeld uit zijn reeks er een met oogcontact?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maarten is hilarisch!
  Joran is zijn chille zelf
  Fien is grappig, vooral als ze verschiet
  en Siska, ja Siska is zichzelf he ;D
  Kvind het leuk, vooral zo naast elkaar gezet
  Mooi mooi mooi

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen